fbpx

Dette er en tilbagevendende begivenhed.

25apr20:00Store BededagSæby Kirke, Strandgade 5, Sæby

Hvad?

Store Bededag i Sæby Kirke

Sæby Kirke fejrer stadig Store Bededag med aftenmeditation, varme hveder og fortælling – selvom Store Bededag ikke længere er en del af den officielle kalender.

Store Bededagsaften, torsdag den 25. april, kl. 20 er der aftenmeditation i kirken – det er en kort gudstjeneste på ca. 40. min. med tid til bøn, eftertanke, refleksion, med dejlig musik og tid til stilhed. Det er en tid til at finde hvile og fred, når det elektriske lys slukkes og kirken oplyses udelukkende af stearinlys. Det giver kirkerummet en helt særlig karakter. Kirken er som sædvanligt åben for alle til denne fordybelsens stund.

I forlængelse af aftenmeditationsgudstjenesten er der – traditionen tro – mulighed for at få varme hveder. Det med varme hveder hører jo til Store Bededagsaften.

Fredag den 26. april kl. 14.30 er der Kirkens Dagligstue i Mariehuset i Strandgade 13, Sæby. Denne eftermiddag, der falder på den dag, hvor det kunne have været Store Bededag, vil sognepræst Keld Skovgård fortælle om Store Bededags baggrund og historie, og om de traditioner, der knytter sig til den, og hvad afskaffelsen af den er udtryk for og hvad det mon betyder. Også her er alle velkomne til fortælling, samvær, kaffe og kage.

Mere

Hvornår?

tors 25. april 2024 20:00(GMT+02:00)

Hvor?

Sæby Kirke

Strandgade 5, Sæby

Other Events

Find vej

Comments are closed.