fbpx

Annoncér med

9300-saeby.dk

Et friskt pust til din lokale markedsføring!

Sæbynitterne har for længst droppet de gammeldags aviser til fordel for nye online medier. Derfor giver det rigtig god mening at annoncere lokalt – men digitalt!

Publikum

9300 Sæby når ud til alle i Sæby og omegn.

Devices

Størstedelen af Sæbynitterne bruger mobile enheder til at holde sig orienteret og underholdt. Derfor er det ikke blot vigtigt at dine annoncer bliver set, men også at de ser godt ud på både mobil, tablet og desktop.

SoMe

Når du annoncerer med 9300 Sæby når du bedre ud til dit publikum. Vi er tilstede på de fleste sociale medier. Med hjælp fra 9300 Sæby kan du nå ud til dit publikum hvor de er, på kanaler såsom facebook og Instagram.

9300 Sæby

9300 Sæby giver dig muligheden for effektiv onlineannoncering på flere medier. Det giver trafik til din hjemmeside – og betyder i sidste ende flere potentielle kunder.

Brug f.eks. videospots og bannerannoncer til at promovere et bestemt produkt eller en kampagne, eller til at styrke din virksomheds brand; Altså hvis læseren skal huske dit navn og logo.

DINE muligheder

Er du interesseret i at annoncere på 9300-saeby.dk, så kontakt os for en ganske uforpligtende snak om DINE muligheder.

Vi har alt fra traditionelle annoncepakker til en skræddersyet digital kampagne, og vi sammensætter naturligvis også et tilbud, som passer til dine behov.

Vi bestræber os på at være områdets friskeste og foretrukne medie – og samtidig det billigste – her får du synlighed, som kan dokumenteres!

Annoncér med os

Vi bestræber os på at være områdets friskeste og foretrukne medie – og samtidig det billigste – her får du synlighed, som kan dokumenteres!