fbpx

Velkommen til
9300 Sæby

– dit lokale medie- og reklamebureau!

9300-saeby.dk

9300-saeby.dk er en hjemmeside, hvor du kan søge al info, der er værd at vide som borger i Sæby – og som gæst i området. Med 9300 Sæby ved hånden er du lokalt orienteret og underholdt døgnet rundt.

9300 Sæbys redaktionelle linje er den LOKALE positive historie, levende fortalt.

9300 Sæby er en kommerciel platform, hvor vi brander vore kunder, fortæller om dit lokalområde og fanger den gode historie. Vi er ikke et klassisk nyhedsmedie. Det vil sige vi prioriterer vore kunder og deres gode historier. Vi deler deres annoncer og fortæller små historier fra deres butik, virksomhed osv. Vi tror på den gode historie!

Følg også med på vores Facebookside og instagram.

Annoncér med os

Vi bestræber os på at være områdets friskeste og foretrukne medie – og samtidig det billigste – her får du synlighed, som kan dokumenteres!

Tip os

Har du taget et godt billede,eller er du faldet over en god historie til
9300-saeby.dk?

Tilmeld nyhedsbrev


Du kan til enhver tid afmelde dig vores mails. Vi sender højst 1 mail om ugen.

9300 Sæby bruger de informationer du giver os til at sende nyheder, besked om events, konkurrencer og gode tilbud. Vi bruger Mailchimp som markedsføringsplatform. Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet accepterer du at dine data sendes til Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik her

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

X
X