fbpx

Aktiviteter for børn i Sæby

Som du sikkert ved, er Sæby en skøn lille by på Nordjyllands østkyst, hvor der er masser af sjove og spændende aktiviteter for børn og familier! Her kan I nyde det smukke landskab, den friske havluft og de hyggelige omgivelser, mens I skaber minder sammen.

Sæby byder på et væld af familievenlige aktiviteter, som I kan udforske sammen. Tag en tur til den fantastiske Sæby Strand, hvor I kan bygge sandslotte, svømme i havet eller tage en afslappende gåtur langs vandkanten. Besøg også Sæby Lystbådehavn, hvor I kan se på de smukke skibe og nyde en is eller en forfriskning i solen.

For de historieinteresserede er der også masser at se og opleve i Sæby. Besøg f.eks. det smukke Sæby Museum, hvor I kan lære om byens historie eller og tag derefter en kort gåtur i Algade og se på de smukke gamle bygninger. For enden af Algade / Strandgade finder du den imponerende Sæby Kirke, som er en af Nordjyllands ældste kirker.

Uanset hvad I er til, så er der masser af sjove og spændende aktiviteter at udforske i Sæby. Og det bedste af det hele er, at I kan gøre det sammen som en familie og skabe minder, som vil vare livet igennem. Pak tasken og tag på tur til Sæby – en by fyldt med eventyr og oplevelser for børn og voksne!

Aktiviteter for børn