fbpx

11nov10:0016:00Slægtens dagManegen - Sæby Kulturhus, Rådhuspladsen 2, 9300 Sæby

Hvad?

Find dine rødder ved Slægtens Dag i Sæby!

Tidligere skulle man til Landsarkivet for at læse folketællinger og kirkebøger på mikrofilm – i dag er de vigtigste kilder online. Og hvor man
dengang registrerede oplysninger med håndskrift eller med skrivemaskine, så er der nu adskillige gode softwareprogrammer, f.eks. Legacy Family Tree, hvor data kan registreres og systematiseres.

Saltlandets Historiske Forening for Sæby og Omegn arbejder med lokalhistorie og slægtsforskning og startede i 2012 en studiekreds om Slægtsforskning og om Legacy Family Tree, og nu inviterer de altså endnu en gang til Slægtens Dag i Manegen.

Kom og hør to spændende foredrag og få en snak med andre slægtsinteresserede. Salen vil være fyldt med stande fra slægtshistoriske foreninger og organisationer.

Program

  • Åbningstale ved Borgmester Birgit Hansen
  • DNA og Slægtsforskning. Allan Øer Gøttrup fortæller om hans erfaringer med DNA. Som kan finde tilbage i tiden, hvor vores forfædre har levet og virket.
  • FamilySearch. Hør eksperten Bodil Grove Christensen fortælle om den gratis database FamilySearch, hvor der er data fra hele verden.

Gratis entré

Kaffe og kage kan købes.

Mere

Hvornår?

lørdag 11. November 2023 10:00 10:00am - 4:00pm(GMT+02:00)

Hvor?

Manegen - Sæby Kulturhus

Rådhuspladsen 2, 9300 Sæby

Other Events

Find vej

Comments are closed.