fbpx

oktober, 2019

08okt19:00Foredrag: Anti-inflammatorisk kost – og livsstil75,-19:00 Manegen - Sæby KulturhusEvent Type :Foredrag

Hvad?

Kan der med kostens specielle sammensætning gøres noget ved inflammationer i kroppen? Det vil dette foredrag, med ernæringsterapeut DET, Phytoterapeut, Biopat/ Naturopath ibm Frede Damgaard, gøre dig klogere på.

Inflammationer er en overordnet og meget bred betegnelse for forskellige lidelser i kroppen, der er ledsaget af smerte og bevægelsesindskrænkning, og ligeledes er det med andre kroniske lidelser i forbindelse med immunforsvaret.

Herunder: syre-base balancen, gigt-sygdomme, hjerte-kredsløbs sygdomme, blodsukkerbalancen, diabetes 2, tarm-sygdomme, immunforsvars sygdomme – fødevarereaktioner – livsstils sygdomme generelt – hukommelses problemer og manglende energi.

Frede Damgaard vil denne aften komme ind på sukkeret, stivelsen, fibrene og de rette fedtstoffer samt kostens øvrige sammensætning betydning set i forhold til syre-base-balancen, inflammation og andre belastningsfaktorer i forbindelse med smerter og nedsat immunforsvar.

Han har siden 1974 beskæftiget sig på fuld tid med alternativ behandling og haft særligt fokus på kostens betydning for menneskets velbefindende. Han betragtes af mange som en af de første pionerer inden for helsebranchen i Danmark og Norge, og fortsat er han opdateret med ny viden fra forskning og kurser i ind- og udland.

Bestil billet

Mere

Hvornår?

(Tirsdag) 19:00

Hvor?

Manegen - Sæby Kulturhus

Rådhuspladsen 2, 9300 Sæby

Arrangør

Sæby Bibliotek

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

X
X