fbpx

Galleri Tobar

Næste gang du slingrer eller slentrer ned ad Vestergade burde du prøve noget nyt; Nemlig at svinge en tur ind forbi Galleri Tobar. Tør du træde ind af døren, træder du direkte IND i Sæbys smukke natur.

I galleriet udstilles et hav smukke landskabsmalerier og -fotos af lokale kunstnere, der på hver deres måde formidler naturens storslåede skønhed og stemninger.

Du kan blandt andet opleve lokale farverige landskabsmalerier fra Steen Karlsen og Jan Langthjem, der med deres imponerende detaljer og nuancer, inviterer betragteren helt ind i kunstnerens perspektiv. Gennem deres personlige fortolkninger skaber de en følelse af tidløshed og følelsesmæssig forbindelse til landskabet.

Galleriets ejer, Frederik, udstiller sine egne landskabs- og naturfotografier der tilføjer en anden og mere realistisk dimension til galleriet. Med inspiration i naturen, og en god sans for komposition og lys og formår han at fange både skønheden og melankolien i naturen omkring os. Hør Frederik fortælle mere om Galleri Tobar i videoen lidt længere nede på siden.

Maleri i forgrund: Jan Langthjem. Foto i baggrunden: Frederik Tobar Karlsen

 

Inspireret af naturen

Fotograf og galleriejeren Frederik finder inspiration i naturen og landskabet i og omkring Sæby. Klik på videoen nedenfor og hør hvad der foregår i galleriet.

 

Lokale motiver fotograferet af Frederik Tobar Karlsen

 

“De kommende år”. Allan Olsen x Steen Karlsen.

 

Steen Karlsen

 

Bronzeskulpturer af Max Højer Jacobsen.

 

Vaser af Tina Ferch.

 

Tid til lidt nyt kunst på væggen?

Trænger I til noget nyt kunst på væggen derhjemme eller i sommerhuset bør I helt sikkert slå et smut forbi Galleri Tobar. Galleriet er det perfekte sted at finde et unikt og personligt udtryk til dit hjem.

I kan besøge galleriet i Vestergade 28, 9300 Sæby

Aktuelle åbningstider fremgår af Galleri Tobars hjemmeside.