fbpx

09jul15:0018:00SUP kursus og sikkerhed på vandetSæby Roklub, Havnen 3

Hvad?

Målgruppe: 14-17 år

Har du mod på at afprøve verdens hurtigst voksende vandsport, så er muligheden for kursus i stand up paddleboard – SUP, hvor vi skal udforske Kattegat kysten i fællesskab. Frederikshavn Kommune har over 100 km kystlinje og er derfor et ideelt område for vandaktiviteter sammen, men det kræver også respekt og viden omkring vind, vejr og vandforhold. Derfor er kurset bygget op med 1/2 times vejledning på land med board, leash, paddle, vest og sikkerhedsinstrukser. Herefter skal vi i fællesskab udvikle vores kompetencer på boardet med 2 timers leg, race, balanceøvelser og samarbejde på vandet. Vi afslutter med 1/2 times evaluering, forplejning og symbol på gennemført kursus med fokus på leg og sikkerhed på og omkring vandet.
Da sikkerheden er i højsædet vil der max. være 6 børn på holdet med 2 voksne instruktører på vandet samtidigt.
ALLE bruger enten svømmevest eller redningsvest afhængig af svømmekompetencer, hvor det er et krav, at deltagerne er trygge ved at være i vandet, da vi skal træne redning og komme op på boardet igen efter en tur i vandet. Vurdering af børnenes svømmekompetencer vil inden kurset blive foretaget sammen med forældrene, som kræver samtykke og vejledning i forhold til vores sikkerhedsinstrukser for undervisning af børn i SUP.
Begge instruktører har 8 års erfaring med SUP og førstehjælpskursus henvendt til både børn og vandaktiviter, den ene er uddannet instruktør gennem Dansk Surf & Rafting Forbund og den den anden er tidligere svømmelærer ved sejlklubben i Frederikshavn.

Medbring:
Badetøj, håndklæde, drikkedunk og evt. skiftetøj.

Pris:
100 kr.

Tilmelding:
https://supclubfrh.dk/SUP%20born%20og%20unge/index.html

Kontaktperson:
Katrine Bagnkop, tlf. 42 74 94 54

Mere

Hvornår?

torsdag 9. juli 2020 15:00 3:00pm - 6:00pm(GMT+02:00)

Hvor?

Sæby Roklub

Havnen 3

Other Events

Find vej

Comments are closed.