fbpx

17maj20:0010:30SAUDADE – COLOR OF LOVE Nordkraft Big Band og Maria MendesSæby JazzfestivalManegen - Sæby Kulturhus, Rådhuspladsen 2, 9300 Sæby

Hvad?

SAUDADE – COLOR OF LOVE
Nordkraft Big Band og Maria Mendes (PT)

Entre 100,-

Køb billet

 

Kom til en uforglemmelig aften, hvor bigbandets frodige orkesterlyd når nye højder i det spændende samspil mellem Maria Mendes inderlige stemme, når hun synger historier om saudade, længsel og kærlighed.

“At bringe jazz og Fado (portugisisk folkemusik) sammen har været det vigtigste og mest kunstnerisk tilfredsstillende arbejde, jeg har udført indtil nu og virkelig næret min sjæl. Det har været øjenåbnende at forbinde mig med den smukke arv, der kom fra mine forfædre.”

Sådan lyder det fra den portugisiske vokalist og komponist Maria Mendes, som kender til at leve mellem to forskellige verdener. Med sine anmelderroste album ‘Close To Me’ og ‘Saudade, Color of Love’ fremhævede hun sin evne til at sammenbringe forskellige indtryk på en fantastisk måde med sin livlige fusion af orkesterjazz og portugisisk Fado.

Musikken er et resultat af en håndfuld ikoniske fados og traditionelle portugisiske sange fortolket til en fascinerende genre, der blander jazz, samtidsmusik og folkemusik.

Medvirkende: Nordkraft Big Band, Vladimir Nikolov (dir.) og Maria Mendes (vokal).

Læs mere om Maria Mendes og Nordkraft Big Band her.

I samarbejde med Sæby Jazzfestival.

Mere

Hvornår?

fredag 17. maj 2024 20:00 8:00pm - 10:30am(GMT+02:00)

Hvor?

Manegen - Sæby Kulturhus

Rådhuspladsen 2, 9300 Sæby

Other Events

Find vej

Comments are closed.