fbpx

18maj15:00Sæby Cirkus Arena kommer til byenMinibyen Sæby, Solsbækvej 39, Sæby

Hvad?

I 2023 var Cirkus Arena den bedst anmeldte cirkusforestilling i Danmark, og i 2024 fortsætter succesen med en ny imponerende forestilling – supercirkus i verdensklasse.

Bubber og Malene Qvist (kendt fra poptrioen Sukkerchok, Rasmus Klump og Malene fra Villa Violvej) er sprechstallmeisterne i årets mest spektakulære familieforestilling!

Sammen med Bubber og Malene vil I opleve prisbelønnede verdensartister, søde dyr og duften af savsmuld – dét er rigtig cirkus!

Bliv forbløffet over luftartisten Olga Morevas fortryllende bevægelser, når hun svinger i sit silkelagen under teltdugen. I manegen er æstetikken i højsædet, når den verdensberømte håndstandsartist Oleg Izossimov indtager de utroligste kropsstillinger – mens han konstant balancerer på sine hænder.

Oplev også nervepirrende bungee-akrobatik i spring fra teltets top og bliv betaget af cirkusverdenens stærkeste par Duo Costache i deres nyopfundne balancenummer, hvor de bærer hinanden på de mest umulige måder – og sætter tiden i stå.

I 2024 er Cirkus Arenas elskede husklovn Jimmy Folco tilbage i manegen med ny fortryllende komik for børn og voksne. Glæd dig også til bl.a. at opleve magi og charmerende hunde, der med logrende haler laver løjer med deres hundepasser samt de fjollede æsler, der også har et par tricks i ærmet, så længe de får en gulerod. Der bliver masser at tale om bagefter!

Der er lagt op til 2,5 times imponerende underholdning, der samler hele familien om en morsom og livsbekræftende oplevelse, når Cirkus Arena kommer til din by i 2024.

 

Køb billet

Mere

Hvornår?

lør 18. maj 2024 15:00(GMT+02:00)

Find vej

Minibyen Sæby

Comments are closed.