fbpx

26sep19:0020:30Foredrag med Petra Nagel: Petra elsker sig selv50 krManegen - Sæby Kulturhus, Rådhuspladsen 2, 9300 Sæby

Hvad?

“Jeg er for tyk, og mit hår er også for grimt” – foredrag ved Petra Nagel.
“Jeg er for tyk, og mit hår er også for grimt” er bare nogle af de ting, Petra Nagel gennem årene har sagt til sig selv, når hun så sig i spejlet. I dag gør hun op med det kropshad, hun har levet under, hun er blevet en rollemodel for unge kvinder og en vigtig stemme i debatten omkring lavt selvværd og jagten på perfektion. Petra har nemlig besluttet sig for at begynde at elske sig selv, som hun er – til stor inspiration for de mange tv-seere, der følger hendes programmer.

I Petra Elsker sig selv har Petra Nagel mødt enormt mange kvinder og mænd, der har mærket, at programmet har gjort en forskel. Når Petra toner frem på skærmen, og fortæller at hun har grimme tanker om sig selv og sin krop, så har mange kunne spejle sig, og fulgt de ting hun har lært gennem programmet. Petra har oplevet, at der har været og ER et kæmpe behov for, at vi begynder at tale om, at vi er for mange med for lavt selvværd, og hvor kropshad fylder alt for meget.

Med dette tankevækkende foredrag beskriver Petra sin rejse fra idé til tv-program til at det ruller over skærmen og giver samtidig sit perspektiv på, hvad vi alle sammen skal huske for at blive gladere for, hvem vi er, og hvordan vi ser ud.

Det gør hun i et forsøg på at komme nærmere et svar på, hvordan det kan være, at vi overhovedet er havnet i den her verden, hvor vi bruger alt for meget energi på slankekure, at vi skal perfektionere vores udseende og glemmer at nyde livet.

Køb billet

Foto: Petra Nagel. Bibliotek og Borgerservice – Frederikshavn Kommune

Mere

Hvornår?

tors 26. september 2019 19:00 - tors 26. september 2019 20:30(GMT+02:00)

Hvor?

Manegen - Sæby Kulturhus

Rådhuspladsen 2, 9300 Sæby

Other Events

Find vej

Comments are closed.