fbpx

06sep17:3021:30Nak & Æd a la AahøjHotel Aahøj, Hans Aabelsvej 1, 9300 Sæby

Hvad?

Vi inviterer endnu engang indenfor til en aften i godt selskab – denne gang med fokus på jagt, god mad og business.

Arrangementet starter kl. 17.30, hvor der serveres en 2-retters menu fra husets dygtige kok, Frederik Wilhjelm Holm. Han har fået fornøjelsen af at tilberede en buk, som Leif Tranholm (i daglig tale “Slagter Tranholm”) har skudt i dette års jagtsæson.

Menuen byder på:
Forret: Røget andebryst med grov sennepsmayo, råsyltede tyttebær og jordskokkechips, hertil brød og smør.
Hovedret: Vildt (skudt af Leif Tranholm) med waldorfsalat, ribs og rødbede, hertil lun kartoffelsalat og vildt-sauce.

Efter middagen kl. 19.30, vil der være spændende foredrag med Bjarne Lyngsø. Bjarne vil fortælle om “Jagt under fjerne himmelstrøg”. Her vil vi høre om blandt andet jagt i New Zealand, Afrika, Skotland og Danmark.

Bjarne vil desuden besvare hvilke glæder og udfordringer der er ved jagt? Hvordan et aktivt jægerliv kan passes sammen med business og familie? Hvordan jagt kan blive en del af dit business-netværk?

Bjarne Lyngsø er til dagligt professionel bestyrelsesformand, business-rådgiver, tidligere major i Jægerkorpset – og så har han været jæger igennem de sidste 35 år, med jagterfaring i både ind- og udland.

Vi vil til foredraget få serveret en Single Malts of Scotland.

Ovenstående program løber af stablen d. 6. september. Der er begrænsede antal pladser.

Pris pr. person: 450 kr.
Drikkevarer til middagen og evt. til foredraget (ekskl. 1 glas whisky) afregnes efter forbrug.

Tilmelding skal ske til: info@aahoj.dk

Mere

Hvornår?

(Onsdag) 17:30 - 21:30

Hvor?

Hotel Aahøj

Hans Aabelsvej 1, 9300 Sæby

Comments are closed.