fbpx

07mar19:00Livet på Kongeskibet Dannebrog150 KR.Manegen - Sæby Kulturhus, Rådhuspladsen 2, 9300 Sæby

Hvad?

Kommandør Peter Schinkel Stamp fortæller om livet ombord på Kongeskibet Dannebrog. Han giver et unikt indblik i det smukke skibs historie og dets betydning for monarkiet.

Hør spændende historier om besætningen, arbejdet på skibet og ikke mindst de mange opgaver, der skal løses, når Hendes Majestæt Dronningen og den øvrige kongelige familie er ombord.

Foredraget er fyldt med underholdende og personlige anekdoter og oplevelser fra arbejdet på Dannebrog tæt på den royale familie. Peter Schinkel Stamp viser desuden flotte billeder og videoklip fra skibet, så man næsten føler, at man er med Dronningen til søs.

Kommandør Peter Schinkel Stamp har siden februar 2019 været Hendes Majestæt Dronningens Jagtkaptajn og chef for Kongeskibet Dannebrog. Han har gjort tjeneste i Søværnet i mere end 40 år og har haft en spændende og varierende karriere, som bl.a. har omfattet internationale udsendelser, en række chefstillinger til søs og til lands- og adjudant for Hendes Majestæt Dronningen. Den imponerende karriere rundes nu af med stillingen som Jagtkaptajn og chef for Dannebrog.

I samarbejde med Retfærdighedens Venner.

Pris: 150 kr.

Køb billet

Foto af Kongeskibet

Mere

Hvornår?

tors 7. marts 2024 19:00(GMT+01:00)

Hvor?

Manegen - Sæby Kulturhus

Rådhuspladsen 2, 9300 Sæby

Other Events

Find vej

Comments are closed.