fbpx

09apr19:0021:00Klarsyn i Sæby i selskab med ånderne og Christian Viborg200 KR.Sæby Spektrum, Sæbygårdvej 32, 9300 Sæby

Hvad?

Klarsyn i Sæby – i selskab med ånderne og Christian Viborg

Christian Viborg fortsætter succesrækken af klarsynsdemonstrationer. Han vil bringe os tættere på den åndelige verden og på denne måde viderebringe tydelige, præcise beskrivelser og beskeder til publikum fra ”afdøde” familiemedlemmer og venner fra den åndelige verden. En aften i trygge og kærlige rammer med fokus på nærvær og kærlighed.

I løbet af aftenen vil deltagerne også få mulighed for at stille spørgsmål omkring eget liv og få clairvoyante beskeder. Der er også mulighed for at stille spørgsmål om egne oplevelser eller hvordan et medium arbejder.

Christian forstår at formidle med højt humør og stor energi, empati og stor præcision. En aften med livsenergi, healing, glæde, kærlighed, alvor og humor. En aften med kærlige beskeder fra dem, vi kender som har forladt denne verden.

Christian vil gerne ændre vores holdning til dem på den anden side, så vi tager imod den kærlighed, healing og vejledning, de har til os. Åndelig sjælskontakt er en naturlighed og har altid været en del af menneskeheden siden tidernes morgen. Christians holdning er, at kommunikation med ånderne er for alle – det er en naturlig evne, vi alle har.

Christian Viborg arbejder som clairvoyant medium med base i Århus. Han afholder klarsyn over hele Danmark, og tidligere i Norge og England. Han arbejder med rådgivning, foredrag, workshops, retreats og medieskabsudvikling. Læs mere om Christians arbejde og billet salg på www.christianviborg.dk

Den: 9 April 2024 kl. 19:00 – 21:00.

Sted: Sæby Spektrum & Hostel Sæbygårdvej 32, 9300, Sæby

Entre: 200 kr. plus gebyr

Dørene åbner 45 min før start. Fyld gerne pladserne op ved siden af hinanden, da det er unummererede pladser og det bliver lettere for alle at sidde sammen. Tak.

Følg ham på facebook: Facebook

 

Køb billet

Mere

Hvornår?

tir 9. april 2024 19:00 - tir 9. april 2024 21:00(GMT+02:00)

Hvor?

Sæby Spektrum

Sæbygårdvej 32, 9300 Sæby

Other Events

Find vej

Comments are closed.