fbpx

27aug11:0014:30Kæmpe sandslotskonkurrence i SæbySæby Nordstrand

Hvad?

Kan DIN FAMILIE vinde over naboen, vennerne eller klassens andre familier?

KÆMPE SANDSLOTSKONKURRENCE på stranden i Sæby, når Sæby havn og Destination Nord afholder Vand og Waders, en forrygende weekend på og omkring havnen i Sæby.  Saml et hold, inviter venner og bekendte med, udfordre familien HVIS DE TØR.

Søndag den 27. august KL. 11:00 får hvert hold udleveret et stykke strand på ca 2×2 meter, lige nord for havnen, mellem havn og Sæby Søbad. Byg det flotteste sandslot, kunststykke, tegn i sandet og brug naturens egne resurser, tang, strandskaller, drivtømmer osv. og slip fantasien løs. Eneste krav er at du holder dig indenfor de 2×2 meter, kun bruger naturens materialer og selv har værktøj/spande og skovle med hjemmefra.

 

I har indtil kl 14:20. Tag madpakke og tæppe med. Lav søndagen til en hyggedag på stranden, husk at invitere og udfordre venner og familie. Vis alle den afslappede og hyggelige stemning omkring stranden og havnen i Sæby

 

Kl 14:30 stopper byggeriet, og en arkitekt fra Arki Nord samt Charlotte Rømming kommer og bedømmer sandslottene, skulpturens, kunststykkerne, og finder et vinder hold.

 

Alle vinder en AFSLAPPET OG HYGGELIG søndag ved stranden, flotteste slot vinder et gavekort

Kattegatsvej 1, 9300 Sæby

Mere

Hvornår?

søndag 27. August 2023 11:00 11:00am - 2:30pm(GMT+02:00)

Hvor?

Sæby Nordstrand

Other Events

Comments are closed.