fbpx

03okt19:0020:30Foredrag om ordblindhed med Christian Fuhlendorff100,-Manegen - Sæby Kulturhus, Rådhuspladsen 2, 9300 Sæby

Hvad?

Kan dét at være ordblind være en gave?
Kan man være ordblind og faktisk leve af ord, som en af landets mest populære stand-up komikere? Kan man gå på specialskole i en stor del af sin skoletid og alligevel være så godt begavet, at man suverænt vinder Stormester som voksen?

I foredraget fortæller Fuhlendorff om sin skoletid og om den modstand han stødte på, men også de gaver han i processen fik. Han fortæller om sin tid på specialskole og om hvordan det var, at vende tilbage til den almindelige folkeskole. Han fortæller om, hvordan han stadig støder på sin egen ordblindhed i dag, men også om, hvordan han i stedet for at give op, opfinder sine egne, unikke måder at løse udfordringerne på. Og så svarer han også meget gerne på de spørgsmål DU har. Det bliver ærligt, sårbart og – som ALTID med Fuhlendorff – ret sjovt.

Her er, hvad voksne Christian Fuhlendorff sige til den 7-årige version af sig selv: ”Som lille dreng, forstår man ikke, at dét at have begrænsninger, ikke nødvendigvis er en dårlig ting. Man vil bare gerne kunne og være ligesom alle de andre. Man vil gerne passe ind, men det er svært, når dem man går i klasse med læser bøger, mens man selv kigger i Anders And blade og gætter på, hvad det mon er de siger i taleboblerne. Men bare rolig, det skal nok gå og lige netop denne begrænsning, bliver en af de vigtigste faktorer for, at vi 2 udvikler en evne til at tænke anderledes, noget der i dén grad kommer os til gode som voksen. Ordblindhed er ikke et skridt tilbage, det er mere et genialt tilløb til livet. Og Ordblindhed er heller ikke noget, der gør, du skal stå stille. Du skal bare finde din egen vej og hvem gider også at tage den vej, alle de andre tager? Jeg siger ikke, det bliver let, men det er der intet i livet der er, og jeg lover, at det bliver lidt sjovere og at der er mange, der gerne vil gå sammen med dig.”

Bestil billet

Mere

Hvornår?

tors 3. oktober 2019 19:00 - tors 3. oktober 2019 20:30(GMT+02:00)

Hvor?

Manegen - Sæby Kulturhus

Rådhuspladsen 2, 9300 Sæby

Other Events

Find vej

Comments are closed.