fbpx

26aug19:3021:30Foredrag med Emil ThorupHotel Aahøj, Hans Aabelsvej 1, 9300 Sæby

Hvad?

Hotel Aahøj i Sæby byder indenfor til en spændende kulturaften. Denne gang med TV- og Podcast-aktuelle Emil Thorp. Emil Thorup vil dele ud af sin egen personlige iværksætterdrøm, og samtidig komme med gode fif til at opbygge sit eget succesfulde brand fra bunden. Thorup formår at favne publikum i alle aldersgrupper, og har en ungdommelig og humoristisk tone.
Aftenen planlægges som et intimt arrangement med begrænsede antal pladser.

Lidt om Thorup og foredraget:
Emil fortæller om sin udvikling og transformation fra at være TV-vært til at stifte det, der i dag er en succesfuld virksomhed HANDVÄRK, hvis produkter sælges i 15 lande. På blot 6 måneder har Emil formået at opbygge en virksomhed med 7 ansatte og have en omsætning i millionklassen. Vejen har været broget og absolut ikke en dans på roser.

Åbenhjertigt fortæller Emil hele historien, fra da hans iværksætter-drøm startede i Milano og om, hvordan han på blot 3 måneder fik sit design udstillet i Illums Bolighus. Det blev en forrygende start med et salg, der steg eksplosivt; MEN kvaliteten var ringe og levede ikke op til forventningerne. Marmorstenen smuldrede, bordene vred sig skæve, leveringstiderne var for lange og kunderne var trætte af at vente. Han fortæller om, hvordan han vendte sin nyopstartede forretning om og omstrukturerede både produktionen og virksomheden, og derigennem lykkedes med at skabte et succesfuldt brand.

I foredraget får I den hudløs ærlige historie, fortalt af en iværksætter, der giver inspiration og motivation til at eksekvere.

Dørene åbner kl. 19.00, hvor der er mulighed for at købe drikkevarer og snacks inden foredragets begyndelse.
Foredraget forløber fra kl. 19.30-21.30 ca. (afbrudt af en lille pause i midten).
Siddepladserne er unummererede.

Billetpris pr. person: 395 kr.

 

Tilkøb af 2-retters menu fra husets dygtige kok, Frederik Wilhjelm Holm:
Hotel Aahøjs restaurant omdannes til en hyggelig oase, hvor en lækker 2-retters menu kan nydes inden foredraget.
Det er nødvendigt at bestille bord på forhånd, såfremt der ønskes tilkøb af menu. Spisningen forløber fra kl. 17.00-19.00.
Obs. Der er begrænsede antal pladser, som fordeles efter først til mølle.

Menu:
Forret: Koldrøget laks fra Hanstholm med urte-mayonnaise, ristet rugbrød og spæde salater, hertil ciabattabrød og urtesmør.
Hovedret: Braiserede svinekæber med kraftig skysauce og grov mos, hertil hjemmesylt.

Pris pr. person for spisning: 325 kr.

Book her

 

Foto: Facebook Emil Thorup

Mere

Hvornår?

lør 26. august 2023 19:30 - lør 26. august 2023 21:30(GMT+02:00)

Hvor?

Hotel Aahøj

Hans Aabelsvej 1, 9300 Sæby

Other Events

Find vej

Hotel Aahøj

Comments are closed.