fbpx

23mar10:0013:00FeriehusmesseSæby Spektrum, Sæbygårdvej 32, 9300 Sæby

Hvad?

Det handler om investering i sommerhus: Om at optimere din personlige indtjening og de økonomiske fordele der er i netop sommer-/feriehuse. Feriehuse til udlejning trækker gæster til, turister bringer positiv økonomi til vores område og virksomheder og derved kan din investering på 1 sommerhus give gevinst på 2 og flere – både for dig og den samlede erhvervsøkonomi.

Erhvervshus Nord inviterer sammen med feriehusbranchen nu private feriehusejere og potentielle sommerhuskøbere til en temadag og dialog for at forvandle deres sommerhuse til indbringende investeringer.

Program:

  • Kl. 10.00: Velkomst ved Borgmester Birgit Hansen
  • Kl. 10.15: Investering i sommerhuse ved Statsautoriseret Revisor Tommy Andersen, BDO
  • Kl. 10.40: Bæredygtighed i sommerhuse, ny planlov og nye affaldsdirektiver, Poul Fejer Christensen, Feriehusudlejernes Brancheforening
  • Kl. 11.00: Messen åbner
  • Kl. 12.00: Forplejning (U/B for alle deltagere og udstillere)
  • Kl. 13.00 Tak for i dag

De danske sommerhuse er en national skat, og vores kommune har en rigdom af vidunderlige feriehuse, men vi mangler flere til udlejning. Flere feriehuse tiltrækker flere turister, hvilket har en positiv indflydelse på jobskabelse, lokal udvikling og derigennem også huspriserne. Valutakurserne har ændret gæsternes præferencer: Tidligere var Vestkysten favoritten, men i de senere år har Østkysten vundet popularitet på grund af lavere priser, det skaber vækstpotentiale for vores område – og 2024 tegner til rekordår for tysk turisme.

Turister i sommerhusene skaber indtægter, jobs og positive udvikling i lokalområdet, og det starter med det enkelte sommerhus (og dettes ejer).

Der findes ca. 4500 sommerhuse i Frederikshavn Kommune. I øjeblikket er under 1/3 af alle danske sommerhuse ikke tilgængelige for udlejning.

På feriehusmessen sættes fokus på investeringen i sommerhuse, herunder den skattefordelsagtige indtægtskilde, der kan dække reparationer, forbedringer og drift af dit sommerhus. Derudover er der indlæg om bæredygtighed, og relevant viden for dig som feriehusejer, – sammen med mulighed for dialog med feriehusudlejerne, der står klar til en snak om dit sommerhus og hvor du får udbetalt 60-70% af lejeindtægten.

Arrangørerne byder på forplejning undervejs, og herudover præsenteres relevante udstillere med mulighed for faglig sparring og spændende konkurrencer.

Tilmeldingsfrist: 16. marts (af hensyn til forplejning) på https://erhvervshusnord.nemtilmeld.dk/321/

Mere

Hvornår?

lørdag 23. marts 2024 10:00 10:00am - 1:00pm(GMT+02:00)

Hvor?

Sæby Spektrum

Sæbygårdvej 32, 9300 Sæby

Other Events

Find vej

Comments are closed.