fbpx

Dette er en tilbagevendende begivenhed.

05okt19:30ET SPADESTIK DYBERESkovlyst, Kildevej 51, 9300 Sæby

Hvad?

Sæby Scenen opfører “ET SPADESTIK DYBERE”

Ny dansk dramatik af Anne Sivesgaard
Instrueret af Karsten Legård

Med en god portion humor fortælles om et lokalsamfund med sin ildsjæl og sine måder at få tingene til at hænge sammen på. Og hvad sker der så, når krumtappen i det hele forsvinder i flere dage – ligesom byens frygtindgydende rocker også gør? Hvordan præsenterer ejendomshandleren et hus og et samfund for nysgerrige mulige købere? Købmanden har udvidet med en café og rockerborgen må ha’ fremmede i sine lokaler …. osv.
En aktuel forestilling om livet i mindre som større lokalsamfund og her endvidere med opklaring af nogle mystiske forhold.

Forestillingen varer ca. 5 kvarter

 

Mulighed for at nyde tapas før forestillingen torsdag-fredag

Ved køb af billet er der mulighed for at købe incl. lækker tapas-anretning med div. pølse, oste og brød til 95 kr. – I alt 195 kr. Anretningen serveres kl. 18.00.

(Denne billet skal være købt senest dagen før forestillingen) Caféen er åben fra kl. 17.30 så der i ro og mag kan købes drikkevarer inden serveringen.

Der er åben i caféen efter forestillingen.

 

Er man en gruppe, der ønsker at sidde sammen til spisning men ikke har købt billetterne sammen, bedes man kontakte Margaretha Cedergren på lilleskoven@hotmail.com / 2750 6169 for at aftale nærmere.

 

Billetpris 100 kr.

Køb billet

Mere

Hvornår?

torsdag 5. oktober 2023 19:30 7:30pm(GMT+02:00)

Hvor?

Skovlyst

Kildevej 51, 9300 Sæby

Other Events

Find vej

Skovlyst

Comments are closed.