fbpx

06sep(sep 6)13:0007(sep 7)16:30Bliv frivillig i Blå Kors Sæby, Tøj og gør en forskelBlå Kors Genbrug Tøj, Gl. Ålborgvej 2, Sæby

Hvad?

Som frivillig i Blå Kors Sæby møder du nye mennesker og kan bruge dine kompetencer til at gøre livet lettere for en lang række børn i Danmark, som lever med misbrug i familien, fattigdom og social isolation i hverdagen.

Vi byder dig indenfor til åbent hus, hvor du får mulighed for at opleve vores butik og hvordan du kan blive en del af et fællesskab, der prioriterer samvær højt.

Vi søger frivillige, både mænd og kvinder der kan hjælpe med tøjsortering, opfyldning i butik, betjene kunder, lave udstillinger i butik, praktisk pedelarbejde og ikke mindst frivillige med lederevner der kan indgå i ledergruppen.

Du får mulighed for at bringe lige præcis dine kompetencer i spil i butikken med de mange forskellige opgaver.

Som frivillig er du som udgangspunkt i butikken 4 timer om ugen, og har du lyst til mere, så er du meget velkommen til det.

Vi søger frivillige i alle aldersgrupper, både seniorer, voksne og unge der kan være med til at sætte et præg på butikken og komme med gode ideer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til åbent hus, hvor der vil være kaffe på kanden og mulighed for en god snak med Bettina Skræm om det at være frivillig i Blå Kors i Sæby.
Fri entré

Mere

Hvornår?

onsdag 6. September 2023 13:00 1:00pm - torsdag 7. September 2023 16:30 4:30pm(GMT+02:00)

Hvor?

Blå Kors Genbrug Tøj

Gl. Ålborgvej 2, Sæby

Other Events

Find vej

Comments are closed.