fbpx

15feb19:00BamseManegen - Sæby Kulturhus, Rådhuspladsen 2, 9300 Sæby

Hvad?

Vi kender alle Flemming “Bamse” Jørgensen, en af vores mest ikoniske entertainere – du har måske set filmen, nydt hans musik eller fulgt ham i pressen?
Nu kan du for første gang høre Bamses enke, Käte Jørgensen og tidligere pladedirektør Jens Ove Friis, Bamses ven igennem mange år, åbne for kærlige anekdoter og personlige historier fra Bamses liv og karriere.

Hør bl.a. hvilken skrøbelig og usikker kunstner Bamse egentlig var, og hvordan han kæmpede med komplekser fra at være fravalgt og adopteret.

Flemming “Bamse” Jørgensens liv og karriere bliver også portrætteret i den nye spillefilm Bamse. Filmen er inspireret af Bamses liv, mens foredraget med Käte og Jens Ove er den autentiske fortælling om Bamse – en af nutidens største entertainere.

Käte Jørgensen og Jens Ove Friis giver et unikt og personligt indblik i Flemming Bamse Jørgensens liv; personlige og karrieremæssige op- og nedture, hverdagen og familielivet med Flemming, det kreative samarbejde om den ikoniske musik og ikke mindst venskabet med og kærligheden til en fantastisk mand.

Billetter 75 kr

Mere

Hvornår?

onsdag 15. februar 2023 19:00 7:00pm(GMT+02:00)

Hvor?

Manegen - Sæby Kulturhus

Rådhuspladsen 2, 9300 Sæby

Other Events

Find vej

Comments are closed.