fbpx
Hvor skal vi overnatte?

Overnatning

Uanset om du besøger Sæby for en romantisk getaway, er på forretningsrejse eller familieferie, er det vigtigt at have et godt sted at bo. I Sæby har du mange forskellige overnatningsmuligheder at vælge imellem, og det kan være svært at vælge den rigtige.
Vores hoteller er en af de mest populære overnatningsmuligheder, og der er flere forskellige typer hoteller at vælge imellem. Fra luksuriøse spa- og gourmetophold til mere budgetvenlige hoteller; i Sæby er der noget for enhver smag og pengepung.

Sommerhuse, ferieboliger og Airbnb er også blevet mere og mere populære de seneste år. Disse inkluderer lejligheder, villaer, sommerhuse og private boliger, som kan lejes på kortere eller længere sigt. Ferieboliger tilbyder mere plads og privatliv end hotellerne og kan ofte være en mere økonomisk løsning for større grupper eller familier.

Sæby Vandrehjem er en populær overnatningsmulighed for budgetrejsende, især backpackere og unge mennesker.

Camping er en anden populær overnatningsmulighed for dem, der ønsker at komme tæt på naturen og friluftslivet. Campingpladserne i Sæby tilbyder teltpladser, campingvogne og hytter, og er ligger i naturskønne områder, helt tæt på vandet.

Hotel Aahøj

Hans Aabelsvej 1, 9300 Sæby Tlf.: 98 46 11 27 Website Kommende events på Hotel Aahøj …

Hedebo Strand Camping

Frederikshavnsvej 108, 9300 Sæby Tlf.: 98 46 14 49 Website Kommende events på Hedebo Strand Camping

Hotel viking

www.hotelviking.dk Frederikshavnsvej 70-72 DK-9300 Sæby Tlf.: 98 46 17 00 Kommende events på Hotel viking