fbpx

Det kan du lave i påsken i Sæby

Påske er en tid med festligheder og traditioner i mange danske byer og det gælder naturligvis også for Sæby.

En af de mest populære påskeaktiviteter i Sæby er en æggejagt for børnene. Æggejagten har tidligere år fundet sted på bl.a. Kystmuseet og i Sæbygård Skov hvor børnene går på jagt efter farverige påskeæg, som er gemt rundt omkring i skoven. Det plejer at være arrangeret af Sæby Handelsstandsforening. Se hvilke påskearrangementer du kan opleve i Sæby i år i eventslisten nedenfor.

En anden tradition i Sæby er påskefrokosten, hvor venner og familie samles for at nyde god mad og drikke. Påskefrokosten er en vigtig del af den danske påsketradition og er en anledning til at hygge sig sammen og fejre forårets komme.

Påsken er også en tid, hvor mange mennesker besøger Sæby for at nyde den smukke natur og det rolige miljø. Der er gode muligheder for at få lidt frisk luft – måske på en gåtur langs stranden, i skoven eller i den hyggelige gamle bydel hvor du kan nyde kunst, keramik og en god is.

Påsken er som bekendt også en af de vigtigste højtider i kristendommen, så der er også mulighed for at deltage i en påskegudstjeneste i Sæby Kirke.

Alt i alt er påsken en vigtig og hyggelig tid i Sæby, hvor både lokale og besøgende kan nyde godt af de mange traditioner og aktiviteter, der finder sted i byen og omegnen.

Vi ses til påske i Sæby.

 

Events i påsken

Ingen events