Påskefrokost i Sæby: Nyd den hjemme eller ude
Påskekasser fra Madkær
Påskekasse 1.: 1 stort glas Tenax gl.dagsmodet sild – verdens bedste sild, sprøde og lækre., 300 gr Helenes hjemmelavet karry salat. , 8 stk. rødspætte filetter (str 3) og 300 gr Helenes hjemmerørte remoulade. I alt kr KUN 355.-
Påskekasse 2.: 1 stor spand store flotte rejer, i alt 900 gram (de RIGTIG gode rejer!) 200 gr hummer dressing a la Helene. Pris KUN kr. 199.-
Påskekasse 3.: 10 rødspætte filetter (str. 3) 200 gram hjemmerørt “Helene” remoulade. Pris KUN kr. 245.-
Bestilles senest tirsdag den 15. april.
Til afhentning på Kærskov, Grønhedevej 54, onsdag den 16/4-2025 fra kl 13-17
Bestilles på Messenger eller sms til 21165906
Påskefrokost med mad fra Slagter Tranholm

Drømmer du om en nem påskefrokost? Slagter Tranholm har skabt det perfekte påskeæg – et komplet kit med alle de klassiske favoritter. Læn dig tilbage, nyd dine gæster og lad slagteren stå for maden. Du skal blot opvarme, tilberede det sidste og servere.
Jacobs Fiskerestaurant – Påskebuffet

JACOBS FISKEBUFFET præsenterer et omfattende udvalg af sild, salater, diverse røget fisk, skaldyr, rejer, fiskefileter, fiskefrikadeller, torskeloins i butterdej samt lækre fiskeretter i forskellige saucer og meget mere.
Som et særligt supplement til den store og indbydende buffet introducerer de ekstraordinært i påsken yderligere retter. Disse inkluderer lune frikadeller, lun leverpostej med champignon og bacon, langtidsstegt påskelam med hvidløg, mørbrad á la crème og flødekartofler rørt med frisk persille og hvidløg.
Desserten vil bestå af deres lækre hjemmelavede citronkage.
Pris pr. voksen til frokost/aften: 199,-/299,-
Børn u/10 år: Halv pris
Bistro V: Påsken på V – Hos os eller som take away

V Bistro inviterer gæster til at nyde en lækker påskefrokost eller en skøn påskemenu, enten i deres hyggelige restaurant eller som take away til påskebordet derhjemme.
V PÅSKE FROKOST
Serveres kl. 11.30 – 16.00 (torsdag til mandag)
Påskesild med æg, karrycreme & purløg, Håndpillede rejer, asparges, stenbiderrogn & citronmayo, Røget laks med dild & kapers, Kalveculotte med forårsgrøntsager & hvidvinssauce og Rabarbertærte med hvid chokolade & vanille
Pris: 195 kr. pr person
– Kan også leveres ud af huset på flot porcelæn (min. 8 personer)
PÅSKE MENU – 3 RETTER
Hvide asparges med stenbiderrogn & urtehollandaise, Kalveculotte med forårsgrønt, pommes Anna & hvidvinssauce
og Rabarbertærte med hvid chokolade & sorbet.
Pris: 350 kr
Påskedagene på Frk. Madsens Spisehus

Restauranten holder åbent for frokost fra skærtorsdag den 17. april til og med 2. påskedag den 21. april, i tidsrummet 11:45-15:00. I denne periode tilbydes deres populære smørrebrødsbuffet.
Buffeten vil variere fra dag til dag, og gæsterne har mulighed for at spise alle de stykker, de ønsker.
Derudover serveres der a la carte fra onsdag den 16. april til og med påskedag den 20. april fra kl. 17:00.
Børn u/10 år 99.-