fbpx

Påskefrokost i Sæby: Nyd den hjemme eller ude

Påskekasser fra Madkær

Påskekasse 1.: 1 stort glas Tenax gl.dagsmodet sild – verdens bedste sild, sprøde og lækre.,  300 gr Helenes hjemmelavet karry salat. , 8 stk. rødspætte filetter (str 3) og 300 gr Helenes hjemmerørte remoulade. I alt kr KUN 355.-

Påskekasse 2.: 1 stor spand store flotte rejer, i alt 900 gram (de RIGTIG gode rejer!) 200 gr hummer dressing a la Helene. Pris KUN kr. 199.-
Påskekasse 3.: 10 rødspætte filetter (str. 3) 200 gram hjemmerørt “Helene” remoulade. Pris KUN kr. 245.-

Bestilles senest tirsdag den 15. april.

Til afhentning på Kærskov, Grønhedevej 54, onsdag den 16/4-2025 fra kl 13-17

Bestilles på Messenger eller sms til 21165906

 

Påskefrokost med mad fra Slagter Tranholm

Foto: Slagtertranholm.dk

 

Drømmer du om en nem påskefrokost? Slagter Tranholm har skabt det perfekte påskeæg – et komplet kit med alle de klassiske favoritter. Læn dig tilbage, nyd dine gæster og lad slagteren stå for maden. Du skal blot opvarme, tilberede det sidste og servere.

Bestil her

 

Jacobs Fiskerestaurant – Påskebuffet

Foto: Jacobs Fiskerestaurant Sæby

 

JACOBS FISKEBUFFET præsenterer et omfattende udvalg af sild, salater, diverse røget fisk, skaldyr, rejer, fiskefileter, fiskefrikadeller, torskeloins i butterdej samt lækre fiskeretter i forskellige saucer og meget mere.

Som et særligt supplement til den store og indbydende buffet introducerer de ekstraordinært i påsken yderligere retter. Disse inkluderer lune frikadeller, lun leverpostej med champignon og bacon, langtidsstegt påskelam med hvidløg, mørbrad á la crème og flødekartofler rørt med frisk persille og hvidløg.

Desserten vil bestå af deres lækre hjemmelavede citronkage.

Pris pr. voksen til frokost/aften: 199,-/299,-
Børn u/10 år: Halv pris

 

Bistro V: Påsken på V – Hos os eller som take away

Foto: Bistro V Sæby

 

V Bistro inviterer gæster til at nyde en lækker påskefrokost eller en skøn påskemenu, enten i deres hyggelige restaurant eller som take away til påskebordet derhjemme.

V PÅSKE FROKOST
Serveres kl. 11.30 – 16.00 (torsdag til mandag)
Påskesild med æg, karrycreme & purløg, Håndpillede rejer, asparges, stenbiderrogn & citronmayo, Røget laks med dild & kapers, Kalveculotte med forårsgrøntsager & hvidvinssauce og Rabarbertærte med hvid chokolade & vanille

Pris: 195 kr. pr person

– Kan også leveres ud af huset på flot porcelæn (min. 8 personer)
PÅSKE MENU – 3 RETTER
Hvide asparges med stenbiderrogn & urtehollandaise, Kalveculotte med forårsgrønt, pommes Anna & hvidvinssauce
og Rabarbertærte med hvid chokolade & sorbet.

Pris: 350 kr

Læs mere her

 

Påskedagene på Frk. Madsens Spisehus

Foto: Frøken Madsens Spisehus

 

Restauranten holder åbent for frokost fra skærtorsdag den 17. april til og med 2. påskedag den 21. april, i tidsrummet 11:45-15:00. I denne periode tilbydes deres populære smørrebrødsbuffet.

Buffeten vil variere fra dag til dag, og gæsterne har mulighed for at spise alle de stykker, de ønsker.

Derudover serveres der a la carte fra onsdag den 16. april til og med påskedag den 20. april fra kl. 17:00.

Restauranten tilbyder også stadig deres “forbudt for voksne”-kort.
Pris pr. person 179.-
Børn u/10 år 99.-

 

Læs mere her