fbpx

Morgenmad på Hotel Aahøj

Forestil dig at vågne op til duften af mormors nybagte boller, friskbrygget kaffe og hjemmelavet marmelade. Eller forestil dig at slå øjnene op en solbeskinnet sommermorgen med sprøde croissanter og koldpresset æblemost som dagens første måltid?

Det er nok noget der kan få de fleste ud af fjerene.

Her på redaktionen sprang vi i hvert fald ud af sengen efter at have læst nyheden om at Hotel Aahøj var begyndt at byde sæbynitter og øvrige udefrakommende gæster på morgenmad. For det skulle prøves!

Efter et hurtigt bad og en slentretur ned gennem Algade, over broen til Hans Aabelsvej, gik vi gennem haven på Hotel Aahøj hvor vi blev hilst godmorgen af en smilende værtinde. Hun præsenterede os for et indbydende morgenbord med alt hvad man kunne ønske sig. Det var smagfuldt anrettet som tag-selv-bord (buffet om du vil) og på vores bord ventede en kande kaffe og en koldpresset most. Efter at have nydt den første kop kaffe til lidt behagelig jazzmusik, var det endelig tid til at smage på morgenmaden.

(artiklen fortsætter efter et par billeder; se om du kan undgå at blive sulten!)

Foto: 9300-saeby.dk

 

Foto: 9300-saeby.dk

 

Foto: 9300-saeby.dk

 

Foto: 9300-saeby.dk

 

Mormors boller og øko-ymer. Foto: 9300-saeby.dk

 

En god start på dagen

Vi startede ud med et blødkogt æg, lidt øko-ymer toppet med hjemmelavet müsli, honning og sæsonens bær. Derefter satte vi tænderne i et par gode oste fra Ostefruen med hjemmelavede marmelader og pålæg fra Slagter Tranholm. Vi var heldigvis godt sultne, så vi fik også smagt på  rugbrødet, der havde en knasende lækker skorpe, en sprød lun croissant og mormors friskbagte boller.

Et par kopper kaffe og lidt æblemost senere var vi kommet helt ned i gear og klar til at komme igang med onsdagen. Det kunne kun blive en god dag!

Tænk sig at man nu kan vågne i sin egen seng og få morgenmaden “serveret” uden selv at skulle vaske op bagefter. Det er da dejligt!

(Se nederst på siden hvordan DU kommer til morgenbordet!)

Sprøde croissanter, blødkogte æg og velsmagende/-duftende oste er blot nogle af fristelserne fra morgenmaden på Hotel Aahøj. Foto: 9300-saeby.dk

 

 

Så bliver det vist ikke meget hyggeligere! Foto: 9300-saeby.dk

 

Sådan smager du morgenmaden

Morgenmaden på Aahøj serveres hver dag året rundt og koster 175 kr. per person. Børn under 12 år spiser for 85 kr.

Er du udefrakommende, skal morgenmaden bestilles senest dagen før på tlf. 21 75 41 92 eller ved at sende en mail til info@aahoj.dk
Du kan typisk få et morgenbord til kl. 9.30 eller 10.00.

 

Se øvrige events og aktiviteter på Hotel Aahøj her