fbpx

Guide: Her finder du Sæbys bedste is

Foto: 9300-saeby.dk

Vi kender det alle; at spise en is er som at åbne døren til et fortryllet eventyrland af ren nydelse og sødme. Det er en sensationel kølig symfoni der danser på tungen og får smilet til at brede sig på læberne. Isens magi kan forvandle selv en kedelig grå dag til et farverigt mesterværk. På varme sommerdage bliver den til en redningskrans, der bringer afkøling og lindring.

Her får du gode bude på DIN næste is i Sæby:

Snedkergaarden

Foto: Sæby Snedkergaard

 

Snedkergaarden er nok Sæbys hyggeligste iscafé. Den fristende og farverige is-menu består af lækker Gourmet-is fra Kastberg og kan med garanti tilfredsstille enhver is-elsker. Du finder iscaféen i smukke gamle Algade og du kan nyde isen og få et lille hvil i de komfortable møbler på gårdspladsen.

Adresse: Algade 10, 9300 Sæby
Facebook: Sæby snedkergaard

 

Torvets Kaffe & Chokolade

Foto: Torvets Kaffe & Chokolade

 

Torvets Kaffe og Chokolade ligger som navnet antyder lige midt i skønne Sæby – altså lige ved Torvet, som året igennem byder på en del aktiviteter og underholdning. Isudvalget består her af lækre italienske håndrørte is fra Okkels,

Adresse: Grønnegade 26, 9300 Sæby
Facebook: Torvets Kaffe & Chokolade

 

 

Klostergydens Is

 

Klostergydens Is (tidligere kendt som Det Glade Ishus / Havnekiosken) ligger lige ved åen på Sæby Havn. Praktisk placeret på et af havnens knudepunkter, så man nemt kan snuppe en is med på vejen, uanset om man skal op i byen, på havnen eller en tur ned på stranden. Her serveres bl.a. gammeldags is og soft ice med et smil.

Adresse: Klostergyden 9, 9300 Sæby

 

Pier 2 Grill og Ishus

Foto: Pier2 Grill og Isbar Vin og Deli

 

Pier2 er den “nye dreng i klassen” på Sæby Havn. Udover grillretter, deli, og et vinudsalg hylder Pier2 også den gode is fra Kastberg i form af både soft ice og kugler.

Adresse: Havnen 15, 9300 Sæby
Website: Pier2 Sæby