fbpx

Sagn og myter: Børnekulturnat Sæby

Alle børn og deres familier er inviteret, når Sæbys kulturaktører atter slår dørene op til sjove, lærerige og hyggelige aktiviteter, som alle er bundet sammen af årets tema: ”Sagn og myter”. Børnekulturnatten, der løber af stablen fredag den 1. september 2023, giver voksne og børn mulighed for at opleve velkendte så vel som ukendte steder og aktører på en sjov og ny måde.

En række af byens ildsjæle har skabt et overflødighedshorn af spændende aktiviteter. Årets tema er som nævnt ”sagn og myter”, og under denne overskrift skulle der være noget for enhver smag: Teater, musik, kunst, ansigtsmaling, historie, krea og meget mere.

Manegen – Sæby Kulturhus, Ousen spejderne, For Retfærdigheden, Kystmuseet, Sæby Kirke, Sæby Scenen, DDS Spejderne – Sæbygaard Gruppen, Rødder og Vinger, Billedskolen Sæby og Sæby Bibliotek, Bibliotek & Borgerservice, har alle budt ind med aktiviteter. Og som noget nyt vil Sæbygarden spille musik i løbet af aftenen.

Det er Sæby Torv, der endnu en gang danner rammen for dagen, hvor der bydes både velkommen og ”tak for i dag”. Åbningen er klokken kl. 17.00 på Torvet, hvorefter der er aktiviteter, fest og farver over hele byen fra kl. 17.15 til 19.45. Alle aktiviteter er gratis, man møder bare op (se kortet nederst på siden). Kl. 20 er der traditionen tro afslutning med ildshow på Torvet.

Man kan læse endnu mere på Facebook, ”Børnekulturnat Sæby”.

 

Det kan du opleve til Børnekulturnatten 2023