Det sker i 9300 Sæby!

Gå ikke glip af gode tilbud, konkurrencer, events og Sæby-historier. Modtag en ugentlig opdatering i din mailboks.

Det er fedt at være den første der ved besked, ikke?
Fornavn
Efternavn
Email
Vi sender højst 1 nyhedsbrev om ugen. Du kan til enhver tid framelde dig.
Foto: Frh. Kommune

Vaccinations-steder oprettes i Skagen, Sæby og Frederikshavn

Pt er der kun åbnet for tider i Aalborg, men det har været en prioritet at have flere decentrale vaccinations-steder, hvorfor Frederikshavn Kommune i samarbejde med Region Nordjylland er ved at etablere tre lokale steder til vaccination i henholdsvis Skagen Kultur- og Fritidscenter, i Manegen i Sæby og i Arena Nord i Frederikshavn

Alle borgere i Frederikshavn Kommune, der er 65 år eller derover og både modtager praktisk bistand og personlig pleje, modtager i disse dage besked fra Statens Serum Institut om, at de kan gå ind og booke tid til vaccination for Covid-19.

Pt er der dog kun åbnet for tider i Aalborg, men det har været en prioritet at have flere decentrale vaccinations-steder, hvorfor Frederikshavn Kommune i samarbejde med Region Nordjylland er ved at etablere tre lokale steder til vaccination i henholdsvis Skagen Kultur- og Fritidscenter, i Manegen i Sæby og i Arena Nord i Frederikshavn.

Lige så snart disse lokationer er oprettet i bookingsystemet, vil det være muligt at se alle tilgængelige tider og booke sin tid. Det forventes at være klar i starten af næste uge og vil blive meldt ud på kommunens hjemmeside, så snart løsningen er klar.

Booking og transport

Som udgangspunkt skal borgeren selv sørge for transport til vaccinationsstedet. Men er det ikke muligt ved egen hjælp eller med hjælp fra pårørende, fordi man har varig fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse, så kan kommunen hjælpe.

Når borgeren bliver kørt til et vaccinationscenter af kommunen, sørger kommunen også for at booke tiden til vaccination. På den måde kan Kørselskontoret bedre tilrettelægge samkørslen til vaccination. Borgen skal derfor IKKE selv bestille tiden.

Her kontaktes Frederikshavn Kommunes Kørselskontor på tlf. 98 45 88 88

Der bookes med NemID. Har man spørgsmål om bookingen kan disse rettes til tlf. 70 20 00 00.
Der er betjening på:

  • Mandag til torsdag fra kl. 8.00 til kl. 20.00.
  • Fredag 8.00 til 16.00
  • Søndage fra kl. 16.00 til kl. 20.00.

De kan således vejlede allerede fra søndag.

Hvis man ikke har NemID (og heller ikke har brug for kørsel via kommunen), kan man bestille tid til vaccination telefonisk.

Ring til Region Nordjylland på tlf. 97 64 84 63, på hverdage mellem kl. 8-17 og weekender mellem kl. 8-15.30 (på helligdage dog mellem kl. 8.00-13.30).

Du kan læse mere om rækkefølgen for Covid-19-vaccinationer på kommunens hjemmeside her

Kilde Frh. Kommune
Læs også

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Det sker i 9300 Sæby!

Gå ikke glip af gode tilbud, konkurrencer, events og Sæby-historier. Modtag en ugentlig opdatering i din mailboks.

Det er fedt at være den første der ved besked, ikke?
Fornavn
Efternavn
Email
Vi sender højst 1 nyhedsbrev om ugen. Du kan til enhver tid framelde dig.
X