Det sker i 9300 Sæby!

Gå ikke glip af gode tilbud, konkurrencer, events og Sæby-historier. Modtag en ugentlig opdatering i din mailboks.

Det er fedt at være den første der ved besked, ikke?
Fornavn
Efternavn
Email
Vi sender højst 1 nyhedsbrev om ugen. Du kan til enhver tid framelde dig.
Foto: Tom Jensen

Borgerservice genåbner, og bibliotekerne åbner yderligere

De offentlige arbejdspladser i Region Nordjylland genåbner onsdag den 27. maj og dermed også i Frederikshavn Kommune. Det betyder blandt andet øget service hos Borgerservice og bibliotekerne

Fra i morgen må de offentlige ansatte i Frederikshavn Kommune, der siden torsdag d. 12 marts har arbejdet hjemme, igen møde fysisk på deres arbejdspladser. Det betyder blandt andet, at Borgerservice i Skagen, Sæby og Frederikshavn åbner fra og med torsdag den 28. maj sine fysiske afdelinger og igen kører med fuld bemanding og samme serviceniveau som før nedlukningen af Danmark på grund af coronapandemien. Det bliver derfor muligt at møde op og få hjælp i Borgerservice som normalt. Men borgere opfordres til at bestille tid hos Borgerservice til pas og kørekort, sådan at man undgår kødannelse. Borgerservice og Kørselskontoret har under nedlukningen haft begrænset fysisk bemanding og kørt med nødberedskab.

– Det glæder os meget, at vi nu igen kan invitere kommunens borgere inden for hos Borgerservice. Vi har fået mange henvendelser under nedlukningen i forbindelse med blandt andet bestilling af nyt pas. Og vi håber, at vores borgere vil hjælpe os ved at bestille tid, så vi på mest effektiv vis kan få hjulpet alle fremadrettet, siger Anette Ravnholt, chef for Kultur og Borgerservice i Frederikshavn Kommune.

Biblioteker åbner yderligere

De selvbetjente biblioteker har været lukket siden nedlukningen af Danmark og vil fortsat være det for indeværende. Bibliotekerne fik lov til at genåbne med betjeningspersonale den 18 maj, og har siden da kørt med udvidede betjente åbningstider. Fra og med onsdag d. 27. maj åbnes der yderligere, sådan at man igen må opholde sig i længere tid på bibliotekerne. Man kan derfor igen læse fx dagens aviser på bibliotekerne. Man kan dog fortsat ikke benytte sig af printere og PC’er. Og der vil stadig ikke være legetøj at finde i legeområdet på bibliotekerne. Der er i Frederikshavn Kommune biblioteker i Frederikshavn, Sæby, Skagen, Østervrå og Ålbæk.

Retningslinjerne følges

Både i Borgerservice og på bibliotekerne følger man myndighedernes retningslinjer for at mindske smittespredning. Det vil derfor være muligt at spritte hænder ved flere kontaktpunkter. Der vil ligeledes være klistermærker og plakater, der skal huske alle på at holde afstand, lige som der i indretningen vil blive taget de nødvendige forholdsregler.

Åbningstider – Borgerservice i Skagen, Sæby og Frederikshavn

Mandag: 10.00 – 15.00
Tirsdag: 10.00 – 15 00
Onsdag: Åben for digital selvbetjening
Torsdag: 10.00 – 17.00
Fredag: 10.00 – 14.00
Lørdag: 10.00 – 13.00 i Frederikshavn og Sæby (kørekort og pas udstedes og udleveres ikke om lørdagen)

Vær opmærksom på, at der er lukket på helligedage – herunder Grundlovsdag, den 5. juni.

Kilde Frederikshavn Kommune
Læs også

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Det sker i 9300 Sæby!

Gå ikke glip af gode tilbud, konkurrencer, events og Sæby-historier. Modtag en ugentlig opdatering i din mailboks.

Det er fedt at være den første der ved besked, ikke?
Fornavn
Efternavn
Email
Vi sender højst 1 nyhedsbrev om ugen. Du kan til enhver tid framelde dig.
X