Det sker i 9300 Sæby!

Gå ikke glip af gode tilbud, konkurrencer, events og Sæby-historier. Modtag en ugentlig opdatering i din mailboks.

Det er fedt at være den første der ved besked, ikke?
Fornavn
Efternavn
Email
Vi sender højst 1 nyhedsbrev om ugen. Du kan til enhver tid framelde dig.
Foto: Thomas Tolstrup

Østervrå: Pige omkom i alvorlig færdselsulykke – vidner efterlyses

En 12-årig pige blev i går morges, d. 11. november 2019, dræbt i en tragisk færdselsulykke, da hun blev påkørt af en bil. Ulykken skete i Østervrå i Vendsyssel. De pårørende til pigen er underrettet. Nordjyllands Politi efterlyser nu vidner.

”Ved ulykken pådrog pigen sig alvorlige kvæstelser, og hun blev på hospitalet efterfølgende erklæret for død,” siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Mads Hessellund.

Politiets undersøgelser har påvist, at pigen – der blev påkørt på Brøndenvej i Østervrå, mens hun var på vej til skole – kom kørende på et el-løbehjul, men på grund af det efterforsknings-arbejde, der skal belyse hele hændelsesforløbet, kan politiet ikke udtale sig yderligere omkring disse omstændigheder.

”Det skal politiets efterforskning belyse,” understreger vagtchef Mads Hessellund, men vagtchefen fremhæver, at politiet nu gerne vil høre fra eventuelle vidner, der måtte have set ulykken, eller hvis man har observeret pigen på løbehjulet på vej til skole.

”Hvis man har oplysninger, så skal man ringe 114,” lyder det fra Mads Hessellund.

Bilist skal fremstilles
Den bil, der ramte pigen, blev ført af en 50-årig mand, og han blev på stedet anholdt af politiet, da man fik mistanke til, at personen var påvirket under kørslen. Det skal en blodprøve nu fastslå.

Den anholdte mand, der ikke kom til skade under ulykken, blev igår afhørt af politiets efterforskere, ligesom der blev foretaget en række yderligere efterforskningsskridt i sagen.

Politiets jurister har, efter at have vurderet sagen, truffet beslutning om, at manden skal fremstilles i et grundlovsforhør. Det kommer efter planen til at ske ved Retten i Hjørring, 12. november 2019, kl. 08.45. Manden er sigtet for uagtsomt manddrab og kørsel i påvirket tilstand.

Undersøgelser fortsætter
Politi og bilinspektør har tidligere i dag arbejdet ude på uheldsstedet. Man er fortsat i gang med at afhøre og undersøge alle omstændigheder omkring den tragiske ulykke.

”Vi kan ikke udtale os yderligere om sagens detaljer, før efterforskningen har belyst sagens omstændigheder nærmere,” understreger Mads Hessellund.

De pårørende til den omkomne pige er underrettet.

Politiet har ingen yderligere information på nuværende tidspunkt.

Kilde Nordjyllands Politi
Læs også

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Det sker i 9300 Sæby!

Gå ikke glip af gode tilbud, konkurrencer, events og Sæby-historier. Modtag en ugentlig opdatering i din mailboks.

Det er fedt at være den første der ved besked, ikke?
Fornavn
Efternavn
Email
Vi sender højst 1 nyhedsbrev om ugen. Du kan til enhver tid framelde dig.
X