Det sker i 9300 Sæby!

Gå ikke glip af gode tilbud, konkurrencer, events og Sæby-historier. Modtag en ugentlig opdatering i din mailboks.

Det er fedt at være den første der ved besked, ikke?
Fornavn
Efternavn
Email
Vi sender højst 1 nyhedsbrev om ugen. Du kan til enhver tid framelde dig.

Forsikringsselskab udvider dækning og hjælper ved ophold i Nordjylland

Forsikringsselskabet If vælger nu at udvide sin afbestillingsdækning for at hjælpe ved den ekstraordinære situation i Nordjylland. Kunder med planlagte ferieophold i de syv nordjyske kommuner, der er berørt af nedlukningen, får dækket deres rejseudgifter.

Med et verdenskort farvet orange af COVID-19 rejserestriktioner, er der efterspørgsel på miniferier og ophold i danske feriebyer. Nedlukningen af Nordjylland i dag, efter konstatering af ny, muteret coronavirus, får nu forsikringsselskabet If til at komme de kunder til undsætning, som har rejseplaner til Nordjylland den kommende måneds tid.

Forsikringsselskabet udvider afbestillingsforsikringen til at omfatte planlagte og betalte ferieophold i fx sommerhus, hotel eller kro i de syv nordjyske kommuner, hvor kunderne ellers ikke kan få refunderet eller ombooket sit ophold.

Det samme gør sig gældende, hvis man har bopæl i en af de syv berørte kommuner, og har købt ferieophold uden for kommunegrænsen, og ikke kan få refunderet eller ombooket sit ferieophold.

If oplyser, at den ekstraordinære dækning gælder for ferieophold med afrejse til og med den 3. december 2020.

”Mange danskere mærker et pres på hverdagen i øjeblikket med omvæltninger og begrænsninger. I og med at udlandsrejser stort set ikke er mulige, vælger mange at booke mini-ferier eller ophold i danske feriehuse og hoteller. Derfor oplever vi flere henvendelser fra kunder, som bliver ramt af de nye restriktioner, og dem vælger vi nu at hjælpe økonomisk”, siger kommunikationschef Birgitte Ringbæk fra If.

Alt afhængigt af om man er privatkunde med rejseforsikring, eller dækket via Ifs rejseforsikring på sit MasterCard og Visakort, varierer minimumskravet om 1 eller 2 bookede overnatninger, ligesom et afstandskrav på 50 km fra bopæl til destination kan være gældende. If anbefaler, at man kontakter selskabet og får den rette rådgivning.

De syv berørte kommuner, som If ekstraordinært udvider afbestillingsdækning i, er:

  • Vesthimmerland
  • Læsø
  • Frederikshavn
  • Hjørring
  • Brønderslev
  • Jammerbugt
  • ThistedFoto
Kilde If Skadeforsikring
Læs også

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Det sker i 9300 Sæby!

Gå ikke glip af gode tilbud, konkurrencer, events og Sæby-historier. Modtag en ugentlig opdatering i din mailboks.

Det er fedt at være den første der ved besked, ikke?
Fornavn
Efternavn
Email
Vi sender højst 1 nyhedsbrev om ugen. Du kan til enhver tid framelde dig.
X