Det sker i 9300 Sæby!

Gå ikke glip af gode tilbud, konkurrencer, events og Sæby-historier. Modtag en ugentlig opdatering i din mailboks.

Det er fedt at være den første der ved besked, ikke?
Fornavn
Efternavn
Email
Vi sender højst 1 nyhedsbrev om ugen. Du kan til enhver tid framelde dig.
Foto: Frederikshavn Kommune

AFLYST: Jobmesse viser vejen til nyt arbejde

Ledige og andre jobsøgende kan på Jobmessen i Frederikshavn møde godt 40 virksomheder, som alle er på udkig efter nye medarbejdere. De kan få en snak ved virksomhedernes stand eller lytte til et af dagens tre oplæg

Frederikshavn Kommunes Jobmesse, der skulle afholdes den 11. marts 2020, er aflyst. Årsagen er regeringens nye tiltag til at forhindre yderligere spredning af coronavirus i Danmark

Flere end tusind ledige og andre jobsøgende ventes at strømme til Arena Nord den 11. marts, når Frederikshavn Kommune afholder årets Jobmesse. Her står godt 40 virksomheder klar ved deres stande til at fortælle mere om dem selv – alle 40 forventer at ansætte i løbet af året. I år bliver det lettere for de jobsøgende at matche med virksomhederne, der alle præsenteres med samme grundoplysninger.

– Vi oplevede ved sidste års Jobmesse, at mange virksomheder og ledige brugte tid på helt basale oplysninger som stillingstyper og virksomhedens profil. Derfor laver vi i år identisk præsentationsmateriale til alle virksomheder, som tilmelder sig i god tid, siger virksomhedskonsulent Steffen Larsen fra Center for Arbejdsmarked, der arrangerer Jobmessen.

Sidste år lykkedes det at skabe match mellem 100 jobsøgende og de fremmødte virksomheder, og i år burde tiden så blive udnyttet langt mere effektivt.

– Vi håber selvfølgelig på, at vi kan overgå sidste års Jobmesse. Vi kan se, at der er rigtig mange virksomheder, der tilmelder sig for andet eller tredje år i træk, og det tolker vi som tilfredshed med arrangementet og en forventning om et stort potentiale, siger Steffen Larsen.

Er dit CV opdateret?
Som jobsøgende har du mulighed for at præsentere dig selv for virksomhederne og aflevere dit CV. Derfor er det vigtigt, at du har et opdateret CV. Det er gratis for alle at deltage i Jobmesse 2020, som har til formål, at der bliver lavet flest mulige ”jobmatch” til gavn for både virksomheder og ledige.

Hvis din virksomhed endnu ikke har tilmeldt sig Jobmessen 2020, er det stadig muligt ved at skrive til vs@frederikshavn.dk.

Fakta
Frederikshavn Kommune arrangerer Jobmesse for tredje gang. Jobmesse 2020 begynder onsdag den 11. marts kl. 10 og slutter kl. 12.30. Den finder sted i Arena Nord, Harald Nielsens Plads 9, 9900 Frederikshavn.

Følgende virksomheder holder et oplæg på Jobmesse 2020 om rekruttering:

11.00: Modern American Recycling Services Europe

11.30: Center for Sundhed & Pleje

12.00: ISS Facility Service

Se tilmeldte virksomheder

Kilde Frederikshavn Kommune
Læs også

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Det sker i 9300 Sæby!

Gå ikke glip af gode tilbud, konkurrencer, events og Sæby-historier. Modtag en ugentlig opdatering i din mailboks.

Det er fedt at være den første der ved besked, ikke?
Fornavn
Efternavn
Email
Vi sender højst 1 nyhedsbrev om ugen. Du kan til enhver tid framelde dig.
X