fbpx

28maj11:3014:30Sæby Jazzfestival: Pinsejazz på Åhøj - Hededam & SchefflerHotel Aahøj, Hans Aabelsvej 1, 9300 Sæby

Hvad?

Hotel Aahøj er igen i år en del af Sæby Jazz-festival. Her bydes indenfor (og udenfor) til Pinsejazz med frokost. De bløde jazz-toner leveres af Hededam & Scheffler, som spiller en blanding af nyfortolkede jazzballader og originale kompositioner med fokus på klangbilleder og nærvær. Drøm dig væk i Hededams unikke vokal, suppleret af Schefflers luftige klaverspil – mens du nyder en lækker pinsefrokost i Aahøjs skønne omgivelser.
Husets kok, Frederik Wilhjelm Holm, disker op med en pinsefrokost på buffet, bestående af:
2 slags sild med løg, kapers og karrysalat
Pålægsfad med specialiteter fra Slagter Tranholm
Smilende æg med mayo
Håndpillede rejer med dild
Lune pandestegte fiskefileter med remoulade

 

Langtidsstegt kalvefilet med timian og glace
Skinkesteg med sprøde svær
Ovnstegte kartofler med krydderurter
Lune flødekartofler
Broccolisalat
Spæde salater med vinaigrette

 

Sneakers kage med nødder og karamel
Frugtsalat med råcreme
Pris pr. person: 295 kr.
(Børn under 12 år til halv pris).

 

Koncerten er gratis, men det er kun muligt at deltage, såfremt der forudbestilles bord til pinsefrokost.
Vi fylder Sommerhaven (gårdhaven) og Vinterhaven (udestuen) op med gæster. Husk gerne en varm trøje. De overnattende gæster på hotellet er garanteret et bord.
Arrangementet forløber fra kl. 11.30-14.30.

 

Lidt om Hededam:
Amalie Hededam er en dansk sangerinde med rødder i Tyrkiet. Hendes sange er blevet spillet hyppigt på P3, brugt i kortfilm og hun har spillet på prominente scener rundt omkring i København – her i blandt DR’s Koncerthus.
Hendes stemme trækker tråde helt tilbage til sangerinder som Billie Holiday og frem til Björk og CocoRosie og teksterne tager udgangspunkt i oplevelser og det virkelige.
Lidt om Scheffler:
Jonas Scheffler er pianist, trompetist, arrangør og komponist med rødder på den nordjyske østkyst. Han slår til dagligt sine folder i København, men spiller i bands i hele landet – lige fra Nordkraft Bigband i Aalborg, I Just Came From The Moon (med hvem han vandt UngJazz konkurrencen i 2016), Høxbroe og Stik Op og mange flere.
Udover at være uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium Aarhus kan Jonas bryste sig af, at have spillet med internationale kunstnere som: Robben Ford, Bob Mintzer og John Clayton og nationale kunstnere som: Cæcilie Norby, Niels Jørgen Steen, Nicklas Sahl, Shaka Loveless, Ida Corr, Benjamin Hav og Drew Sycamore- og listen bliver ved.
Med fokus på klangbilleder, simple melodier og med respekt for musikken, bevæger Jonas sig ud i improvisationen, hvilket blandt andet kan høres på pladen “Ånd Ud” af det Aarhusianske band ‘I Just Came From The Moon’.

 

 

 

Mere

Hvornår?

søn 28. maj 2023 11:30 - søn 28. maj 2023 14:30(GMT+02:00)

Hvor?

Hotel Aahøj

Hans Aabelsvej 1, 9300 Sæby

Other Events

Find vej

Hotel Aahøj

Comments are closed.