fbpx

06sep17:0020:30Børnekulturnat i SæbyGratis

Hvad?

Sæbys torve, pladser, gader og stræder, lige fra biblioteket til havnen, kommer i spil, når der er Børnekulturnat i Sæby.

Årets tema er ’eventyr’.

Program:
Kl. 17.00: Velkomst. Musik og fællessang på torvet
Kl. 17.00 -20.00: Byen åbner og man kan gå på opdagelse i spændende og sjove aktiviteter
Kl. 19.30: Alle går mod torvet
Kl. 20.00: Ildshow på torvet

DET KAN DU OPLEVE:

Biblioteket: Fernisering og kreative sysler
På biblioteket kan man se en udstilling af børnehaverne og friskolens eventyrtegninger. Derudover kan I lave en måne-uro af paptallerkner.

Ousen spejderne: Snobrød og eventyrløb

Retfærdigheden: Teater
I den gamle retsbygning i Sæby, og her vil vi på Børnekulturnatten spille teater og fortælle om et andet Sæby for over 100 år siden. Sæby Scenen: (de har sendt tre valgmuligheder)

Sæby Scenen: optræden
Sæby scenens unge optræder med eventyrligt spil

Keramikværkstedet Beide B.: Keramik-sjov
Her skal du skabe et væsen, som ingen nogensinde før har set, – et fabeldyr, formet i ler. Dyret bliver tørret og brændt og udstillet i værkstedets butiksvindue. Herefter kan du kan komme og løse de tre gåder, der sætter dyret fri, så du kan bringe det sikkert hjem.

Musikskolen:  Børnekoncert
En Eventyrlig Aktiv Børnekoncert med børnehavebørnene fra Sæbygaardvej børnehave akkompagneret af Musikskolen lærerband.

Efter et nyt minut: drop-in workshop
…med udgangspunkt i den aktuelle udstilling af Yvette Brackman

Kystmuseet Sæby:  Leg med Kysten på Kystmuseet

Sæby kirke: Musik & historie
Kom indenfor i Sæby kirke og hør en god fortælling, vær kreativ, høre musik og få stillet din nysgerrighed omkring kirkens inventar og historie. Hvorfor har det ophængte kirkeskib blå kanoner på den ene side, og sorte på den anden side af skibet? Kom og få forklaringen d. 6. september.

Derudover er der en hestevogn, der kører rundt mellem de forskellige aktiviteter og på torvet er der også ansigtsmaling.

Alder: 3-10 år.

Arrangeret i samarbejde med Retfærdigheden, Sæbyscenen, Ousen Spejderne, Sæby Kystmuseum, ’Efter et nyt minut’ og Sæby Kirke.

Kilde: Sæby Bibliotek

Mere

Hvornår?

fredag 6. September 2019 17:00 5:00pm - 8:30pm(GMT+02:00)

Comments are closed.