fbpx

18maj15:0017:00AYJO- Aalborg Youth Jazz OrchestraSæby JazzfestivalRetfærdigheden, Algade 14, Sæby

Hvad?

Aalborg Youth Jazz Orchestra (AYJO) er hele Nordjyllands nystiftede ungdomsbigband, og blev grundlagt i 2021 af Anton Langdahl. Orkesteret har siden da fungeret som et elite-ungdomsbigband og talentudviklingsbase for musikere i Nordjylland. Orkesteret består hovedsageligt af unge musikere fra de forskellige musikuddannelser i Aalborg og omegn, som kan mødes og spille sammen på tværs af forskellige musikmiljøer, alder og køn.
Projektet giver unge musikere en enestående mulighed for at prøve kræfter med bigbandmusik på højt niveau. Med 18 offentlige koncerter om året i 5 projekter, på diverse efterskoler, højskoler, musikskoler og spillesteder er orkesteret eksponeret for et hovedsageligt ungt publikum, som bidrager væsentligt til det nationale musikalske vækstlag.
Orkesteret hører rent organisatorisk under JAZZ9TUS og ledes, administreres og dirigeres af Anton Langdahl, og er forankret i et fast samarbejde med Det Jyske Musikkonservatorium. De 19 pladser i orkesteret udbydes hvert år gennem ”open call” til unge musikere i alderen 18 – 25 år via. en optagelsesprøve.
Aalborg Youth Jazz Orchestras er udover førnævnte samarbejdspartner støttet af: Statens Kunstfond, MGK NORD, Aalborg Kommune & William Demant Fonden

Mere

Hvornår?

lørdag 18. maj 2024 15:00 3:00pm - 5:00pm(GMT+02:00)

Find vej

Comments are closed.